Hesabım
    Müjde; Yeni RoboCop Filmi Geliyor!

    Suçluların korkulu rüyası RoboCop beyaz perdeye geri dönüyor.

    İlk olarak 1987 yılında seyircilerle buluşan RoboCop geri dönüyor! Beyaz perdenin ikonikleşen bilim kurgu karakterlerinden biri olan RoboCop'a yeni bir devam halkası kazandırmak için çalışmaların devam ettiği ortaya çıktı. Müjdeli haber, serinin ilk filminin senaristi Ed Neumeier'dan geldi.

    Den Of Geek'de yer alan habere göre Neumeier; "İnsanların hala RoboCop'la ilgileniyor olması güzel bir şey ve MGM'de yeni bir devam halkası üzerine çalışıyorum. Belki yeni bir devam halkası çıkarabiliriz" diye konuştu. MGM'in katledilen polisten suçlarla savaşan cyborg robot Alex Murphy'e geri dönmenin yollarını aradığını belirten senarist, "Bir sürü RoboCop filmi oldu ve yakın zamanda bir de yeniden çekim yapıldı. Şu an üzerinde çalıştığımızın ise  hepimizin bildiği ve sevdiği eski RoboCop'a geri dönüp oradan ilerleyeceğini söyleyebilirim. Bu, aslında bana göre ilk filmin bir devamı" diye belirtti.

    Orijinal RoboCop serisi 3 filmden oluşmuş ve Amerikan gişelerinde toplam 109,8 milyon dolarlık gişe elde etmişti. 2014 yılında gelen, İsveç oyuncu Joel Kinnaman başrollü yeniden çekim RoboCop ise Amerikan gişesinde 58,6 milyon dolar gişe elde ederek beklentilerin altında kalmıştı. Bakalım devam halkası nasıl bir seyir izleyecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top