Hesabım
    “X-Men: Dark Phoenix”in Müzikleri Hans Zimmer’a Emanet!

    Filmin müziklerini deneyimli besteci Hans Zimmer yapacak.

    Mart 2016’da “Batman v Superman: Dawn of Justice” filminden sonra bir daha süper kahraman filmlerinde çalışmayacağını açıklayan Hans Zimmer fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. “X-Men: Dark Phoenix” filminin yıldızı Evan Peters, MTV’nin bir podcastinde bestecinin filmin müziklerini üstleneceğini duyurdu. Aktör hemen ardından, “Bunu söylememem mi gerekiyordu bilmiyorum.” diye ekledi.

    Alman besteci onlarca yıl süper kahraman filmlerinde çalıştıktan sonra emekliliğini açıklarken şu sözleri kullanmıştı: “12 yıl önce Chris Nolan için Batman Begins’in müziklerini yaptım. Yani ‘The Dark Knight’ üçlemesi sizin için üç film olabilir fakat benim için hayatımın 11 yılıydı.” Besteci, ayrıca Batman v Superman için yeni bir dil bulmaya çalışmanın onun için çok zor olduğunu söylemişti.

    Geçtiğimiz günlerde 11. Oscar adaylığını elde eden usta besteci, 1995 yılında “The Lion King” ile ödülü kucaklamıştı. Serinin önceki iki filmi “X-Men: Days of Future Past” ve “X-Men: Apocalypse”in müziklerini yapan John Ottman’ın yerini alan Hans Zimmer, “X-Men: Dark Phoenix” ile 2 Kasım’da kulaklarımızın pasını silecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top