Hesabım
    !f 2018 Reklam Filmi ‘Hayat Var!’ Yayında!

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 2018 reklam filmi yayınlandı.

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin reklam filmi yayınlandı! Yaratıcı yönetmenliğini Ayşe Bali, Sezer Üstüngel ve Resul Geniş’in üstlendiği, Rafineri ajansı ekibinden Gözde Aldinç Atamer, Seren Toktamış, Şafak Serter, Can Önder ve Hüseyin Sert’in ortaklaşa hayata geçirdiği etkileyici ve heyecanlı reklam filmini seslendiren isim ise oyuncu Rıza Kocaoğlu oldu. 

    Vahşi hayata ve fiziksel olarak kendinden daha güçlü yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi veren

    canlıları merkezine alan reklam filmi, festivalin bu yılki teması "Hayat Var!"ı özetliyor. ş Bankası Maximum Kart’ın 6. kez ana partnerliğinde ve CGV Mars Cinema Group ortaklığında 15 Şubat’ta başlayacak olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, Türkiye ve dünyanın içinden geçtiği karanlık zamanlara rağmen hayatın farklı renkler, sesler ve hikâyelerle var olduğunu gösteren, kanıtlayan bakışların ve hayatların peşine düşüyor ve izleyicileri filmlerde, müzik etkinliklerinde ve sohbetlerde bir araya getirip ilham vermeye devam ediyor. 

    !f İstanbul'un 2018 Programı Dopdolu!

    Yılın merakla beklenen bağımsızlarını ve ödüllü filmlerini sinema severlerle buluşturmak için gün sayan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için satışa çıkacak. Festival mekanları İstanbul'da bu yıl Cinemaximum City's Nişantaşı, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Akasya, Soho House İstanbul,alt | bomontiada ve Caddebostan Kültür Merkezi olacak. Filmler Ankara'da Cinemaximum Armada, İzmir'de Cinemaximum Konak Pier'de seyircilerle buluşacak.

    !f İstanbul’un geçtiğimiz yıl genç !f’çilere özel olarak başlattığı indirimli gösterim fırsatı bu yıl da devam ediyor. Öğrenci kimliğini gösteren !f’çilere hafta içi gündüz seanslarındaki filmler 2 TL’den satışa sunulurken; İş’te Üniversiteli kredi kartına ya da Maximum Kart sahibi öğrenciler ise aynı seansları 1 TL ödeyerek izleyebilecekler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top