Hesabım
    "Detective Pikachu" Setinden İlk Kareler!

    Animasyonla gerçek dünyayı harmanlayacak olan "Detective Pikachu"nun setinden ilk görüntüler geldi.

    Ryme Şehri'ne hoşgeldiniz! Detective Pikachu setinden ilk kareler geldi. Fenomen Pokemon serisinden ilham alan filmin Londra'daki setinden gelen ilk karelerde Ryme Şehri'nin ünlü polis merkezini görüyoruz. Polis merkezinin altını özellikle çizdiği nokta; insanların ve pokemonların ortak yaşam alanında rahatlıkla yaşamakta olduğu! Aynı zamanda filmde fantastik pokemonlara dönüşecek olan likra kostümlü oyuncular da sokaklara dökülmüş durumda...

    Gönüllerimize Deadpool olarak taht kuran sempatik oyuncu Ryan Reynolds'ın dünyanın favori pokemonu Pikachu'ya hayat vereceği filmin kadrosunda Oscar adayı oyuncu Ken Watanabe, Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn Newton ve The Get Down'ın Justice Smith de yer alıyor.

    Genç Tim Goodman, babasının esrarengiz kayboluşunun ardından dedektif Pikachu'nun yardımına başvurur. Dedektif ve Tim'in giriştikleri bu araştırmada onlara Lucy adlı güzel bir gazeteci de yardımcı olacaktır. Bakalım bu macerada hangi sırlar ortaya dökülecek?...

    Smith'in genç Tim'e hayat verdiği filmde, Newton da araştırmaya yardım eden bir gazeteci olacak. Watanabe ise çizgi film serisi Pokemon'da ya da Nintendo 3DS yapımı oyun Great Detective Pikachu oyununda yer almayan, tamamen film için yaratılan Detective Yoshida olacak.

    FAMEFLYNET

    Filmin ilhamını aldığı yeni Detective Pikachu oyunu, bu yılın ilk yarısında Nintendo 3DS için piyasaya sürülecek. Dünyanın en karlı eğlence sektörü ikonlarında olan Pokemon, dünya çapından 300 milyondan fazla oyun satışı, 74 ülkeye satılan, toplam 23.6 milyar Pokémon TCG oyun kartı ve 20 sezonluk çizgi filmi ile dünyanın her yerinde bilinen bir marka. "Detective Pikachu" ise Pokemon serisinin beyaz perdedeki ilk animasyon dışı filmi olacak.

    "Goosebumps" ve "Monsters vs Aliens" filmlerine imza atan Rob Letterman'ın yönetmenliğini üstlendiği macera "Detective Pikachu" 31 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top