Hesabım
    Tolga Karaçelik’in "Kelebekler"i Vizyon Posterine Kavuştu!

    "Kelebekler", Sundance Film Festivali’nden Jüri Büyük Ödülü'yle ayrılmıştı.

    Dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali’nin yıldızı “Kelebekler” vizyon posterine kavuştu. Ülkemizin yükselen yönetmenlerinden Tolga Karaçelik’in yönettiği film, festivalde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanmış ve hepimizi gururlandırmıştı.

    "Gişe Memuru" ve "Sarmaşık" filmleriyle akıllarda yer eden Tolga Karaçelik’in yeni filminin oyuncu kadrosunda Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola ve Ercan Kesal gibi oyuncular bulunuyor. Komedi ve drama türündeki filmin senaryosu da yönetmen Karaçelik’e ait.

    Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve nedenini bilmedikleri bir yolculuğa çıkar. Üç kardeş köye gittiklerinde ise babalarının öldüğünü öğrenirler. Babaları, köyün acayipliklerinden biri olan kelebeklerin gelişinde gömülmeyi vasiyet etmiştir. Birbirlerini çok az tanıyan kardeşler köyde kaldıkları süre boyunca yaşadıkları olaylarla kendilerini, birbirlerini ve babalarının kim olduğunu anlamaya çalışır.

    “Kelebekler”in vizyon tarihi 30 Mart 2018.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top