Hesabım
    Dwayne Johnson'ın Yeni Aksiyon Filmi Vizyon Tarihini Aldı!

    Hollywood’un aranan ismi Dwayne Johnson’ın nefes almaya vakti yok.

    Her geçen yıl şöhretine şöhhret katan ve Hollywood yapımcılarının peşinden koştuğu aktör Dwayne Johnson’ın yeni filmi vizyon tarihine kavuştu. Universal ve Legendary stüdyolarının arkasında olduğu aksiyon ve gerilim filmi “Red Notice”, 12 Haziran 2020’de vizyona girecek.

    Vizyon tarihine bu kadar varken, doğal olarak filmle ilgili elimizde fazla bir bilgi bulunmuyor. Konusu henüz bilinmeyen filmde, başrol Dwayne Johnson dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşindeki Interpol ajanını canlandıracak. “Dodgeball: A True Underdog Story / Yakar Top”, “Bu Nasıl Aile? / We're the Millers” ve “Merkezi İstihbarat / Central Intelligence” gibi filmlerle tanınan yönetmen Rawson Marshall Thurber filmin yönetmenliğini üstlenecek. Yönetmenin yeni filmi olan “Gökdelen / Skyscraper”, 13 Temmuz’da ülkemizde gösterime giriyor.

    Geçtiğimiz ay gelen haberlere göre, filmin bütçesi 125 ila 150 milyon dolar arasında olacak ve başrol Johnson filmden 20 milyon dolar kazanacak. Filmin yapımcıları arasında Beau Flynn, Dany Garcia, Hiram Garcia, başrol Dwayne Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top