Hesabım
    Bol Yıldızlı "Wonderstruck"tan Yeni Fragman!

    Yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken fantastik macera "Wonderstruck"tan yeni fragman yayınlandı.

    Eleştirmenlerin beğenisi toplayan fantastik film Wonderstruck'tan fragman var. "Carol" ve "Beni Orada Arama" filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Todd Haynes'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği bol yıldızlı macera, Midwest'teki genç bir çocuğun öyküsü ile elli yıl önce New York'taki genç bir kızın masalını eş zamanlı olarak anlatıyor.

    Ben ve Rose farklı çağlarda yaşayan iki küçük çocuktur. İkilinin ortak yanı, ikisinin de farklı bir hayatı düşlemesidir. Ben hiç tanıyamadığı babasını özlerken, Rose ise hayatını bir karalama defterinden takip ettiği gizemli bir aktrisin hayalini kurmaktadır. Günün birinde Ben kendi evinde gizemli bir ipucunu keşfedince ve Rose da gazetede ilgi çekici bir manşete denk gelince, iki çocuk da hayatlarında eksik olan şeyin peşine düşecektir...

    Brian Selznick'in gençlik romanından, yazarın kendisi tarafından senaryolaştırılan filmin başrollerini "Pete ve Ejderhası"nın genç yeteneği Oakes Fegley ve Hollywood'un yeni keşfi Millicent Simmonds üstlenirken, filmin kadrosunda Oscar ödüllü oyuncu Julianne Moore, 4 Oscar adaylığı bulunan Michelle Williams ve "Gotham" dizisinin The Riddler'ı Cory Michael Smith gibi isimler yer alıyor.

    70. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışmış olan "Wonderstruck"ın ülkemizde henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top