Hesabım
    “Avengers: Infinity War”un IMAX Posteri Huzurlarınızda!

    Film sizi IMAX salonlara davet ediyor.

    Yayınlanan her yeni tanıtım materyaliyle merakımızı diri tutmaya devam eden “Avengers: Infinity War”un bu sefer de IMAX posteri görücüye çıktı. Neredeyse tamamı IMAX kameralarla çekilen süper kahraman filmi, izleyicileri IMAX perdesine davet ediyor.

    Russo Kardeşler’in imzasını taşıyacak Marvel filmi, şimdiye kadar izlediğimiz bütün süper kahramanları bir araya getiriyor. Oscar adayı oyuncu Josh Brolin’in galaksiler öteden gelen kötü adam Thanos’u canlandırdığı filmde, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Tessa Thompson, Scarlett Johansson, Tom Holland, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Sebastian Stan, Chris Evans, Dave Bautista, Paul Rudd, Chadwick Boseman ve Paul Bettany gibi yıldızlar yer alıyor.

    Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

    “Avengers: Infinity War” ülkemizde 27 Nisan’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top