Hesabım
    Bilim Kurgunun Altın Çocuğu Alex Garland'tan Yeni Film!

    Bilim kurgu sinemasının bangır bangır gelen yönetmenlerinden Alex Garland'ın yeni projesi belli oldu!

    Bilim kurgunun yeni ismi Alex Garland'ın yeni projesi belli oldu. Filmografisinde yer alan iki bilim kurgu filmi ile de alkış toplamayı başaran İngiliz yönetmen, "The Toymaker’s Secret"ın senaryosuna imza atacak. İlk uzun metrajı "Ex Machina" ile Oscar adaylığı kazanan, ardından Natalie Portman başrollü "Yok Oluş" ile alkış toplayan yönetmen, senaryosunu üstleneceği "The Toymaker’s Secret"ta yönetmen koltuğuna oturmayacak.

    Bilim kurgu türünün şimdiden güvenilir isimlerinden biri olmaya başlayan yönetmenin senaristlik deneyimleri göz önüne alınınca, bu oldukça heyecan verici bir haber. Şu ana dek Danny Boyle'ın "28 Gün Sonra"sı ve "Gün Işığı" ile Mark Romanek'in "Beni Asla Bırakma"sı gibi başarılı bilim kurguların senaryosunda imzası bulunan Garland'ın "The Beach" isimli romanı da Danny Boyle tarafından Leonardo DiCaprio başrolü ile beyaz perdeye uyarlanmıştı.

    "The Toymaker’s Secret" filmi, eski bir Viktorya dönemi evine taşınmalarının ardından evde tuhaf olaylar deneyimlemeye başlayan bir aileyi temel alacak. Klasik bir korku hikayesinden uzak olacağının altı çizilen filmin yönetmen koltuğunda ise Garland'ın 42 yaşındaki oyuncu eşi Paloma Baeza oturacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top