Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Kin"den Fragman Var!

    James Franco'lu bilim kurgu yapımı "Kin"den fragman yayınlandı.

    Ailenin önemini vurgulayan bilim kurgu Kin'den fragman var. Bilim kurgu türü yıllar boyunca gerçekçi temalar ve öyküler geliştirmek için çok fazla alan sundu. "Kin" de bu alanları genişletmek için hazır!

    Eli ve ailesi, suç oranı yüksek bir bölgede dikkat çekmeden yaşamaya çalışmaktadır. Hapishaneden yeni salınan üvey abisinin özgürlüğe kavuşması ile birlikte suç dünyasına geri dönüşü bir olur. Bölgenin tehlikeli suç lorduna borçlu olan abisini kurtarmak isteyen Eli, bulduğu gizemli güçlere sahip bir silahı kullanır. Eli ve ailesi yaşanan olayların ertesinde hayatta kalmak için kaçmak zorundadır. Peşlerindeki suç lordu, federal ajanlar ve Eli'ın kullandığı silahın gerçek sahibi olan doğaüstü askerlerin de vazgeçmeye niyeti yoktur...

    Filmin fragmanı filmin konusunda kimi klişe dönüşlerin yer aldığını açık etse de, aslında hikayenin eşsiz ve ilgi çekici bir aile yönü olduğunu da gösteriyor. Başrolde rolü oynayan genç Myles Truitt ve abisi rolündeki Jack Reynor'ın arasındaki kimyanın gücü de dikkat çeken bir nokta. 

    Jonathan ve Josh Baker'ın "Bag Man" isimli kısa hikayesinden uyarlanan filmin senaryosunda ise Daniel Casey imzası var. Filmin yönetmenliğini de kısa hikayenin sahipleri Jonathan Baker ve Josh Baker üsteleniyor. Kadrosunda James Franco, Dennis Quaid, Zoe Kravitz ve Carrie Coon'u da bulunduran bilim kurgu filmi 31 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top