Hesabım
    Edgar Ramirez ve Pedro Pascal Yeni Olivier Assayas Filminde Buluşuyor!

    İkili “Wasp Network” filminin başrollerini üstlenecek.

    “Sils Maria: Ve Perde” ve “Hayalet Hikayesi” gibi filmlerle tanınan Emmy adayı Fransız yönetmen Olivier Assayas’ın yeni filmi “Wasp Network” başrollerini buldu. Gerilim türündeki filmin kadrosuna Edgar Ramirez ve Pedro Pascal ikilisi dahil oldu.

    Fernando Morais’in “The Last Soldiers of the Cold War” (Soğuk Savaş’ın Son Askerleri) kitabından uyarlanan filmin senaryosu da yönetmen Assayas’a ait. Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, Florida merkezli bir terörist ağına dahil olan Kübalı ajanları anlatacak. Yapımcılığını Rodrigo Teixeira ve Charles Gillibert’in üstlendiği film, yeni başlayan ve 19 Mayıs’a kadar sürecek olan Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak.

    2010 yapımı “Carlos” mini dizisi ile Altın Küre’ye aday gösterilen Venezüellalı aktör Edgar Ramirez yakın zamanda “American Crime Story”nin son sezonunda ve “Hands of Stone ” filminde boy gösterdi. Başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında Dwayne Johnson ve Emily Blunt’lı macera filmi “Jungle Cruise” yer alıyor. “Game of Thrones” ve “Narcos” dizileriyle tanıdığımız Pedro Pascal ise gelecek sene “Wonder Woman 2”da rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top