Hesabım
    Cannes Seçkisindeki "The House That Jack Built"ten Fragman Geldi!

    Filmin başrolünü Oscar adayı aktör Matt Dillon üstleniyor.

    Cannes Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yarışan korku ve gerilim filmi “The House That Jack Built”ten ilk uzun fragman yayınlandı. Prömiyerini bu akşam gerçekleştirecek film ürpertici fragmanıyla epey merak uyandırıyor.

    Filmin yönetmenliğini “Dogville”, “Melankoli” ve “Deccal” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı Danimarkalı yönetmen Lars von Trier üstleniyor. Oscar adayı oyuncu Matt Dillon’ı seri katil rolünde başrolüne yerleştiren yapım, “Çöküş” filmi ile tanıdığımız Bruno Ganz, Altın Küre ödüllü Uma Thurman, “The Girlfriend Experience” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Riley Keough, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl, David Bailie ve Jeremy Davies gibi oyunculara yer veriyor.

    Jenle Hallund’un yazdığı hikayeden uyarlanan “The House That Jack Built”in senaryosunda yönetmen Lars von Trier’in imzası bulunuyor. 1970’lerin Amerika’sında geçen film, çok zeki bir seri katilin 12 yıl boyunca sürdürdüğü cinayetleri konu alıyor. Her bir cinayetini sanat eseri olarak gören Jack (Matt Dillon) yakalanmaya yaklaştıkça aldığı riskleri de arttırmaya başlıyor.

    “The House That Jack Built” yönetmenin doğum yeri olan Danimarka’da 29 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top