Hesabım
    Shia LaBeouf’lı “Honey Boy” Kadrosuna Maika Monroe Dahil Oldu!

    Shia LaBeouf’ın hayatından uyarlanan film kadrosunu genişletiyor.

    “Transformers” serisi ile ünlenen Shia LaBeouf’ın hayatından esinlenen “Honey Boy” filminin kadrosuna Maika Monroe dahil oldu. Güzel yıldız filmde Sandra adında gelecek vaadeden bir aktrise hayat verecek.

    Alkol bağımlısı babasıyla ilişkisini düzeltmeye çalışan bir çocuk yıldızın hikayesini anlatacak film, genel hatlarıyla Shia LaBeouf’ın hayatından uyarlanıyor. Filmin isminin “Honey Boy” olmasının sebebi ise LaBeouf’ın çocukluk lakabı olması. Geçtiğimiz yıl “Borg vs. McEnroe” filminde izlediğimiz Shia LaBeouf filmde kendi babasına hayat verirken, “Yaşamın Kıyısında” filminin Oscar adayı yıldızı Lucas Hedges, LaBeouf’ın kendisini, “Sessiz Bir Yer” filminin çocuk yıldızı Noah Jupe ise LaBeouf’ın çocukluğunu oynayacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Natasha Lyonne, Martin Starr, Byron Bowers ve Laura San Giacomo’nun yer aldığı film, müzik videoları ve belgeselleriyle tanınan Alma Har’el tarafından yönetiliyor. Çekimleri şu sıralarda devam eden filmin vizyon tarihi belli değil.

    25 yaşındaki genç oyuncu Maika Monroe’nun kısa filmografisinde “Peşimdeki Şeytan”, “The Guest” ve “Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit” gibi filmler yer alıyor. Güzel aktrisi bu sene Timothée Chalamet’li “Hot Summer Nights” ve Neil Jordan imzalı “The Widow” filmlerinde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top