Hesabım
    Steve McQueen İmzalı “Dul Kadınlar”da Soygun Başlıyor!

    Suç ve drama filminin oyuncu kadrosu yıldız isimlerle dolu.

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken suç ve drama filmi “Dul Kadınlar”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Filmin başrollerini Oscar ödüllü Viola Davis, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki ve Cynthia Erivo dörtlüsü üstleniyor. Başarılı başrollere filmde son yılların aksiyon yıldızı Liam Neeson, “Fargo”nun Emmy adayı yıldızı Carrie Coon, “Kapan”daki performansı ile bu yıl Oscar’a aday gösterilen Daniel Kaluuya, Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal, Altın Küre ödüllü Colin Farrell, Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Duvall, Garret Dillahunt, Brian Tyree Henry, Jacki Weaver, Kevin J. O'Connor ve Lukas Haas eşlik ediyor.

    Modern Şikago'da geçen filmde, dört kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmasıdır. Kendi kaderlerini ellerine alan Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) ve Belle (Cynthia Erivo), geleceklerini istedikleri gibi yaratmak için iş birliği yapar.

    “Açlık”, “Utanç” ve “12 Yıllık Esaret” filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni Steve McQueen imzalı “Dul Kadınlar” ülkemizde 16 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top