Hesabım
    “Spider-Man 2”nin İsmi Belli Oldu!

    Tom Holland filmin resmi ismini Instagram hesabından duyurdu.

    Geçtiğimiz sene vizyona giren “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün merakla beklenen devam halkası resmi ismine kavuştu. Filmin başrolü Tom Holland tarafından bilinçli bir şekilde ‘sızdırılan’ filmin ismi “Spider-Man: Far From Home” olacak.

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nda yaşanan malum olaylardan dolayı filmin hikaye detayları henüz bilinmiyor. Michelle Jones olarak Zendaya, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton oyuncu kadrosuna geri dönüyor. Oscar adayı başarılı aktör Jake Gyllenhaal’un Mysterio rolünde filme dahil olacağı da gelen söylentiler arasında. İlk filmin yönetmeni Jon Watts’ın tekrar yönetmen koltuğuna geçtiği film, Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi tarafından yazılıyor. “Spider-Man: Far From Home”un ülkemizdeki vizyon tarihi 5 Temmuz 2019.

    Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

    ✌️ (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Geçtiğimiz yıl beyaz perdede izlediğimiz “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”, 334 milyonu Amerika’dan olmak üzere tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi oldu. Diğer Spider-Man yapımları arasından yalnızca “Örümcek Adam 3”e geçilen film daha önce beyaz perdede görmediğimiz Vulture kötüsüne yer veriyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top