Hesabım
    Akademi Üyeliğine Kimler Davet Edildi?

    Oscar Akademisi bu yıl hangi ünlü isimlere üyelik daveti gönderdi?

    Her yıl, bir önceki Oscar Ödülleri'ne aday olan bir çok ismi üyeliğe davet eden Akademi, bu yıl da yeni üyelerine davetlerini gönderdi. 59 ülkeden 928 kişiye giden Akademi Üyeliği daveti alan isimler arasında; Tiffany Haddish, Kumail Nanjiani, Gina Rodriguez ve The Rider'ın yapımcısı Chloe Zhao gibi isimler var.

    Akademi üyeliğini attığı bir tweetle duyuran, The Big Sick'in başrolü ve yaratıcısı Kumail Nanjiani'nin senarist eşi Emily V. Gordon da davet alan isimlerden.

    Davet alan bir diğer isim olan Tiffany Haddish'e haber ise şu sıralar çekimleri devam eden The Kitchen setinde ulaştı.

    Bu yıl Akademi'den davet alan en genç oyuncular ise Call Me By Your Name'deki performansı ile Oscar'a aday olan 22 yaşındaki Timothée Chalamet ve Beasts of the Southern Wild'ın oyuncusu 14 yaşındaki Quvenzhané Wallis olurken davet alan en yaşlı kişi ise 84 yaşındaki Eileen Atkins oldu.

    Davet alan tanınmış diğer isimler arasında Dave Chappelle, Jada Pinkett Smith, Amy Schumer, Christine Baranski, Sarah Silverman, Kyra Sedgwick, Daisy Ridley, Daniel Kaluuya ve Bela Tarr da var.

    Çift dalda davet alan isimlerden; Sean Baker (oyuncu/senarist), Kumail Nanjiani (yönetmen/senarist) ve Chloe Zhao (yönetmen/senarist) bu dallardan birini seçmek zorunda. Akademinin yeni üyeleri sonbaharda düzenlenecek bir resepsiyon ile bir araya gelecek ve üyeliklerini kutlayacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top