Hesabım
    Bol Yıldızlı Komedi “A Happening of Monumental Proportions”tan İlk Fragman!

    Judy Greer'ın ilk yönetmenlik denemesi olan "A Happening of Monumental Proportions"tan ilk fragman geldi.

    Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlere yer veren bağımsız komedi filmi “A Happening of Monumental Proportions”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ve Altın Küre ödüllü Common, bu sene “Ben, Tonya” ile Oscar’a layık görülen Allison Janney, Jennifer Garner, “The West Wing” dizisi ile tanıdığımız Bradley Whitford, Katie Holmes, “Silicon Valley”nin yıldızı Kumail Nanjiani, Storm Reid, Anders Holm, Rob Riggle, John Cho, Nat Faxon, Marla SokoloffMary Birdsong ve “John Wick” olarak gönüllerimizde taht kuran Keanu Reeves yer alıyor. Oyuncu Judy Greer’ın ilk kez kamera arkasına geçtiği filmde Gary Lundy de ilk senaryosuna imza atıyor.

    Hesap yöneticisi gibi sıkıcı bir mesleğe sahip olan Daniel (Common) çok sevdiği kızının okulunda düzenlenen Kariyer Günü’ne hazırlanırken, bir yandan da iş yerinde ilişki yaşadığı asistanı (Jennifer Garner) ve yeni patronuyla (Bradley Whitford) uğraşmaktadır. Patronun oğlu da Daniel’in kızına aşıktır (Storm Reid) ve bu konuda okulun hip hop öğretmeninden (John Cho) ve depresif müzik öğretmeninden (Anders Holm) nasihat ister. Kıdemli öğretmen ikilisi (Allison Janney ve Rob Riggle) ise günlerini okulun ölü bahçıvanını çalışanlardan, öğrencilerden ve onların ebeveynlerinden saklamaya çalışarak geçirir.

    Prömiyerini Bentonville Film Festivali’nde gerçekleştiren “A Happening of Monumental Proportions” Amerika’da 24 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top