Hesabım
    Ethan Hawke İmzalı Biyografi “Blaze”den Poster Var!

    Sundance ödüllü “Blaze”in yeni posteri yayınlandı.

    Dört Oscar adayı başarılı oyuncu Ethan Hawke’ın yönetmen koltuğuna geçtiği biyografik drama “Blaze”den yeni bir poster görücüye çıktı.

    Merakla beklenen filmin başrolünü daha önce bir oyunculuk deneyimi bulunmayan Ben Dickey üstleniyor. Alia Shawkat, Josh HamiltonLaura Costine ve Charlie Sexton gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin senaryosuna ise yönetmen Hawke ve Sybil Rosen imza atıyor. Prömiyerini gerçekleştirdiği Sundance Film Festivali'nden Jüri Özel Ödülü ile dönen “Blaze” Amerika’da 17 Ağustos’ta vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.

    “Blaze”, Merle Haggard ve Willie Nelson gibi isimleri etkileyen Teksas müziği hareketinin yaratıcısı ünlü şarkı sözü efsanesi Blaze Foley’in hayatını anlatıyor. Filmde, ünlü sanatçının geçmişinin, bugününün ve geleceğinin yeniden tasarlanan versiyonları örgüden geçirilerek üç farklı zaman bir araya getiriliyor. Yapımda ayrıca Blaze'in Sybil Rosen ile olan aşk ilişkisine, oğullarının ölümüne, kendisinin ölümünün sevenleri ve rakipleri üzerindeki etkisine de değiniliyor. Onunla yolculuk edenlerde bıraktığı etkileri ve iniş çıkışlarını anlatan yapım, acı tatlı bir yolculuğun portresini çiziyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top