Hesabım
    Jim Jarmusch’tan Yıldız Kadrolu Zombi Filmi Geliyor!

    Usta yönetmenin “The Dead Don't Die” adında bir zombi filmi çektiğini öğrendik.

    Sürekli farklı filmlerle karşımıza çıkan ödüllü bağımsız film yönetmeni Jim Jarmusch’un yeni projesi belli oldu. Ünlü yönetmenin şu sıralarda “The Dead Don't Die” adında bir zombi filmi çektiği ortaya çıktı.

    Senaryosu da yönetmen Jarmusch tarafından yazılan heyecan verici projenin hikaye detayları veya vizyon tarihi henüz bilinmiyor ancak oyuncu kadrosu oldukça etkileyici. Star Wars serisinin Kylo Ren’i 3 Emmy adayı Adam Driver, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, James Bond’umuz Daniel Craig, Altın Küre ve Emmy ödüllü Steve Buscemi, bağımsız filmlerin kraliçesi Oscar adayı Chloë Sevigny, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, “The Shannara Chronicles” dizisinin yıldızı Austin Butler ve iyice oyunculuğa alışan şarkıcı Selena Gomez filmin ana kadrosunu oluşturuyor.

    Kariyerine onlarca ödül sığdıran yönetmen Jim Jarmusch, son olarak 2016 yılında “Paterson” filmi ile karşımıza çıktı. “Dead Man”, “Coffee and Cigarettes”, “Broken Flowers” ve “Sadece Aşıklar Hayatta Kalır” gibi filmlerle tanınan Amerikalı yönetmenin nasıl bir zombi filmi ortaya çıkaracağını merak ediyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top