Hesabım
    "Downton Abbey" Filmi Sonunda Onaylandı!

    "Downton Abbey" filminin geleceği resmi olarak açıklandı.

    Downton Abbey'nin beyaz perde uyarlamasından mutlu haber! 6 sezonluk televizyon macerasının ardından sevenlerine veda eden fenomen dizinin beyaz perde uyarlamasından gelen muallak haberlerin ardından resmi açıklama geldi; dizinin film uyarlaması için prodüksiyon başlıyor!

    Mutlu haber dizinin resmi Facebook sayfasından geldi. Filmin çekimlerinin bu yaz aylarında başlayacağı açıklandı.

    Deadline'da yer alan haber, dizinin sevenlerini daha da memnun edecek cinsten. Habere göre dizinin kadrosundaki pek çok isim rolleri için kamera karşısına geri dönecek. Dizinin Daisy Mason'ı Sophie McShera ve Lady Edith Crawley rolündeki Laura Carmichael, Violet Crawley rolündeki Oscar ödüllü Maggie Smith, Lady Mary Crawley Michelle Dockery, Grantham Kontu Robert Crawley rolündeki Hugh Bonneville gibi önemli isimlerin kadroya geri döneceği iddia ediliyor.

    Güzel ve Çirkin'in canavardan prense dönüşen karakteri Dan Stevens, beyaz perdenin sevilen Sindirella'sı olarak boy gösteren, ardından yeni yapımlarla adından söz ettirmeye devam eden Lily James gibi büyük çıkışlar yapan isimlerin geri dönüp dönmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

    Emmy tarihinde en çok adaylık kazanan yabancı yapım olan "Downton Abbey", Altın Küre'de kazandığı 8 adaylıktan 3'ünde ödüle uzanan, 1 özel BAFTA ve 15 Emmy ödülüne sahip bir dizi. Yayınlandığı süre boyunca toplam 217 kez ödül adaylığı kazanan dönem dizisi, İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim olan Kraliçe Elizabeth’in de en sevdiği dizi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top