Hesabım
    Kate Winslet ve Diane Keaton'lı "Blackbird"ün Kadrosu Genişliyor!

    Kate Winslet ve Diane Keaton'lı "Blackbird"ün kadrosuna bir isim daha katıldı.

    Kate Winslet ve Diane Keaton'lı dram filmi Blackbird'e taze kan geldi. scar başta olmak üzere aynı zamanda BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre sahibi, 42 yaşındaki güzel oyuncu Kate Winslet ve 48 yıllık sinema hayatına 67 proje ve 1 Oscar da dahil olmak üzere 32 ödül sığdırmayı başarmış olan usta oyuncu Diane Keaton'ın başrollerini üstleneceği dram filminde, Tim Burton'ın çektiği Alis Harikalar Diyarında serisi ile yıldızı parlayan Avustralyalı güzel yıldız Mia Wasikowska da boy gösterecek.

    Billie August'un 2014 yılında çektiği, San Sebastian ödülü alan Danimarka filmi "Silent Heart"ın yeniden uyarlaması olacak olan filmin yönetmen koltuğunu, Daniel Craig başrollü Dayanılmaz AşkBen Affleck'li Çarpışma ve Julia Roberts ile Hugh Grant'in başrollerini paylaştığı sevilen aşk filmi Aşk Engel Tanımaz gibi filmlerinden tanıdığımız BAFTA ödüllü Roger Michell üstleniyor. Filmin senaryosu ise 2014 yapımı orijinal filmin senaristi Christian Torpe'un imzasını taşıyor. 

    Diane Keaton'ın ölümcül hastalığına yenilip de hayatını kaybetmeden önce ailesini bir hafta sonu bir araya toplayan Lily isimli hasta annesi canlandıracağı filmde, Kate Winslet ve Mia Wasikowska onun kızlarına hayat verecek.

    "Blackbird"ün çekimleri bu Ağustos ayında İngiltere'de start verecek. Ancak filmin hikayesi Amerika'da geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top