Hesabım
    Bol Yıldızlı “The Last Thing He Wanted” Filmine Carlos Leal Katıldı!

    Filmin başrolünü Oscar ödüllü aktris Anne Hathaway üstleniyor.

    Yıldız oyuncularla kurulu kadrosuyla dikkat çeken suç ve drama filmi “The Last Thing He Wanted” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. James Bond filmi “Casino Royale” ve “The Team” dizisi ile tanınan İsviçreli aktör Carlos Leal filme dahil olan son isim oldu.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Anne Hathaway, 2 Oscar sahibi yeni nesil Batman Ben Affleck, Altın Küre ve Emmy adayı Toby Jones, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, “StartUp” dizisinde boy gösteren Edi Gathegi ve “The Last Man on Earth” ile tanıdığımız Mel Rodriguez yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise geçtiğimiz yıl yazıp yönettiği “Savaştan Sonra” filmi ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen yönetmen Dee Rees geçiyor.

    Joan Didion’ın 1996 tarihli romanından uyarlanan film, Elena McMahon (Anne Hathaway) adında bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde verdiği emeğin karşılığını alamayan gazeteci, İran-Kontra skandalı taşma noktasına geldiğinde kendini tehlikeli bir noktada buluyor. Filmin senaryosunda yönetmen Rees ve Marco Villalobos ikilisinin imzası bulunuyor. Çekimleri şu sıralarda Porto Riko’da devam eden filmin önümüzdeki sene Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top