Hesabım
    Korku Filmi "Apostle"ın Posterinde Kan ve Ateş!

    Korku filmi "Apostle"dan ilk poster yayınlandı.

    Korku filmi Apostle'dan poster yayınlandı. Tarikat temasından ilerleyen korku filmi, delilikten daha korkunç olan tek şeyin arkasındaki dehşet verici gerçeklik olduğu karanlık ve esrarlı bir hikayeyi seyircilere sunuyor.

    1905 yılında Londra’da geçen hikayede Thomas Richardson, kardeşinin bir tarikat tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde yıllar önce ayrıldığı evine geri döner. Tarikat üyeleri Thomas’ın kardeşini salmak karşılığında yüklü bir miktarda fidye istemektedir. Her ne pahasına olursa olsun kardeşinin kurtarmaya kararlı olan genç adam, Peygamber Malcolm’ın liderliğinde yaşayan tarikatın bulunduğu sakin adaya gitmeye karar verir. Thomas, ada topluluğunun içine sızdıkça tahmin ettiğinin daha da ötesinde korkunç bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur...

    Yönetmen koltuğunda "Baskın"ın yönetmeni Gareth Evans'ın oturduğu filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var. Başrolünü geçtiğimiz yılın hit filmlerinden Güzel ve Çirkin'in canavarı Dan Stevens'ın üstlendiği tarikat korkusunda Lucy BoyntonMark Lewis JonesBill MilnerKristine FrosethPaul Higgins ve Michael Sheen yer alıyor. Stevens baş kahraman Thomas Richardson'a hayat verirken, karizmatik tarikat lideri de Michael Sheen oluyor.

    Korku filmi "Apostle" 12 Ekim 2018 tarihinde Netflix üzerinden seyircilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top