Hesabım
    "Top Gun 2" Kadrosuna Glen Powell da Katıldı!

    "Top Gun 2"nin kadrosu giderek genişliyor.

    Tom Cruise'lu Top Gun 2'nin kadrosu giderek genişliyor. The Hollywood Reporter'dan gelen son habere göre Scream Queens'in Chad Radwell'i Glen Powell da kadroya dahil oldu. Filmin önceki kadro aşamalarında Goose karakterinin yetişkinliğe ulaşan oğlu için düşünülen ancak ardından rolü Miles Teller'a kaptıran yakışıklı oyuncu, bu kez bilinmeyen bir rolde kadroya girdi.

    1986 tarihli kült film Top Gun'ın devam halkasında aksiyon filmlerinin aranan ismi Cruise bir kez daha ikonik karakteri Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete "Maverick" Mitchell'a hayat verecek. Oscar ve Altın Küre ödüllerine uzanmış olan başarılı oyuncu Jennifer Connelly, "Fantastik Dörtlü" ile yaşadığı hayal kırıklığını geride bırakan ve Whiplash ile başarılı bir performans ortaya koyan BAFTA ödülü adayı Miles Teller da kadroda yer alırken, Maverick'in rakibi olan Tom “Iceman” Kazansky rolünde ise bir kez daha Val Kilmer daha boy gösterecek.

    Bilim kurgu macera "Tron Efsanesi" ve Cruise ile birlikte çalıştığı bilim kurgu türündeki "Oblivion" filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan yönetmen Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı devam halkası "Top Gun 2"nin senaryosunda ise Peter CraigJustin Marks ve Eric Warren Singer'ın imzası var.

    Drone teknolojisi ve beşinci nesil savaş uçakları aracılığıyla eski moda savaş döneminin kapanışına tanıklık edeceğimiz devam halkası "Top Gun: Maverick" 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top