Hesabım
    Russo Kardeşler "The Last Neanderthal"i Beyaz Perdeye Uyarlayacak!

    Avengers serisinin yönetmenleri Russo Kardeşler'in yeni projesi "The Last Neanderthal"!

    Joe ve Anthony Russo'nun yeni projesi "The Last Neanderthal" olacak. Son olarak Avengers: Infinity War ile sinema salonlarını kasıp kavuran Avengers serisinin arkasındaki beyinler olan Russo Kardeşler'in yeni filmi "The Last Neanderthal", tarih öncesi zamanı ele alan bir dram filmi olarak açıklandı.

    Kardeşlerin bağımsız yapım şirketi AGBO'nun yapımını üstleneceği filmin senaryosu Terminator: Kurtuluş ve Oyun gibi beğenilen filmlerin senaristi John Brancato'nun imzasını taşıyor. Günümüzden yaklaşık 200 bin ila 28 bin yıl önce yaşamış insan türü olan Neandertal soyunun son üyesini temel alacak olan film, modern insanın atası sayılan Homo erectus ve günümüz insanının tanımı olan homo sapiens arasında kalan ırk olan neandertallerin gözünden dünyayı gösterecek.

    "Destansı bir macera ve güçlü bir dram" olarak tanımlanan proje, "tarih öncesine dair ortaya çıkan son bulguların ışığında ilerleyen bir hayatta kalma, intikam ve kurtuluş hikayesi" olarak betimlendi.

    Ünlü kardeşlerin yapımcılığını üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda ilk filmine imza atacak olan Terry Notary oturacak. Notary ağırlıklı olarak dublör koordinatörü ve hareket koçu olarak çalışmıştı. Söz konusu proje de tıpkı ünlü Avatar gibi hareket yakalama teknolojisi ile çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top