Hesabım
    Harley Quinn'li "Birds of Prey"in Kötüsü Belli Oldu!

    Harley Quinn'li "Birds of Prey" filminin kötü karakteri kim olacak?

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'li Birds of Prey'inde kötü adam belli oldu. Gelen son habere göre filmin kötü karakteri Batman'in düşmanlarından biri olan Black Mask olacak. Şimdiye kadarki Batman filmlerinde hiç ortaya çıkmamış olan çizgi roman karakteri, Gotham'ın mafya babalarından ve Batman'in en güçlü düşmanlarından biri olarak biliniyor. Gerçek ismi Roman Sionis olan karakter ilk olarak Batman'in 1985 yılında basılan 386. sayısında ortaya çıkmıştı. Karakter; "inanılmaz derecede sadist bir suç baronu ve False Face Society isimli bir suç örgütünü yöneten, maskelere takıntılı bir mafya babası" olarak tanımlanmıştı.

    Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandıracağı filmde Joker'in çılgın sevgilisi Quinn'e Black Canary, The Huntress, Cassandra Cain (Batgirl/Orphan) eşlik edeceği iddiaları mevcut. 2016 yılında açıklanan film, bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğinde çekilecek. "Birds of Prey"in senaryosunu Christina Hodson yazacak.

    2018'in sonu ya da 2019'un başında çekimlerinin başlaması beklenen proje, Harley Quinn karakterinin yer aldığı filmlerinden sadece biri. Suicide Squad 2 için hazırlıklar devam ederken, Joker ve Harley Quinn'in ilişkisini temel alacak olan Harley Quinn Vs The Joker ve David Ayer'in çekeceği Gotham City Sirens da karakteri içeren filmler arasında...

    Marvel'ın engellenemez yükselişine karşılık DC Comics'in en güçlü kozları Wonder Woman serisi ve DC Comics'in kadın kötüleri olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top