Hesabım
    Idris Elba Netflix İçin "Notre Dame'ın Kamburu"nu Uyarlayacak!

    Idris Elba 2. yönetmenlik denemesinde "Notre Dame'ın Kamburu"nu Netflix seyircisi ile buluşturacak.

    Idris Elba Netflix için The Hunchback of Notre Dame'ı uyarlayacak. Victor Hugo'nun 1831 tarihli gotik romantizm örneği kült romanı, Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Idris Elba'nın ikinci yönetmenlik denemesi olacak.

    Suç dizisi Luther ile yıldızı parlayan Kara KuleAramızdaki Sözler ve Thor serisi ile ününe ün katan Altın Küre ödüllü oyuncu, ilk yönetmenlik denemesini Sundance Film Festivali'nde gösterim yapan Yardie ile gerçekleştirmişti. Eleştirmenlerce beğenilen filmin ardından ünlü oyuncunun yeni projesi ise animasyondan operaya, pek çok sanat dalında karşılık bulan dram "Notre Dame'ın Kamburu" olacak. Filmin senaryosunda ise Michael Mitnick imzası var.

    Empire'a konuşan oyuncu; "Şu andaki film tamamen beynimde. Yeniden yorumlayabileceğim klasik bir hikayem olduğu için çok şanslıyım. Yani şu anki aşama nasıl ele alacağım ile ilgili. Kesinlikle herhangi başka bir projede üstlendiğim görevden daha fazlasını üstleniyorum." dedi.

    Filmin yönetmenliğini üstlenmenin yanı sıra filmin başrol oyuncusu ve Green Door yapım şirketi aracılığıyla yapımcısı olacak olan ünlü oyuncu, aynı zamanda filmin "sonik ve müzikal deneyim" olarak tanımlanan müziklerini de yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top