Hesabım
    Dan Stevens’lı Gerilim Filmi “Apostle”a İlk Bakış!

    Netflix yapımı “Apostle”ın yönetmen koltuğunda Gareth Evans oturuyor.

    2017 yapımı “Güzel ve Çirkin”in canavarı ve “Legion” dizisinin sevilen yıldızı Dan Stevens’ın başrolünü üstlendiği gerilim ve korku filmi “Apostle”dan ilk bakış görseli yayınlandı.

    Konusuyla merak uyandıran filmde başrol Stevens’a, Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Michael Sheen, Lucy BoyntonMark Lewis JonesBill MilnerKristine Froseth ve Paul Higgins gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2011 yapımı “Baskın” filmi ile büyük beğeni toplayan Gareth Evans üstleniyor.

    1905 yılında Londra’da geçen hikayede Thomas Richardson, kardeşinin bir tarikat tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde yıllar önce ayrıldığı evine geri döner. Tarikat üyeleri Thomas’ın kardeşini salmak karşılığında yüklü bir miktarda fidye istemektedir. Her ne pahasına olursa olsun kardeşinin kurtarmaya kararlı olan genç adam, Peygamber Malcolm’ın liderliğinde yaşayan tarikatın bulunduğu sakin adaya gitmeye karar verir. Thomas, ada topluluğunun içine sızdıkça tahmin ettiğinin daha da ötesinde korkunç bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur...

    Prömiyerini Fantastic Fest’te gerçekleştirecek olan “Apostle” 12 Ekim’de Netflix üzerinden seyircilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top