Hesabım
    Oliver Stone İmzalı "White Lies"ın Başrolü Benicio Del Toro!

    Benicio Del Toro, Oliver Stone'un "White Lies" filminde boy gösterecek.

    Benicio Del Toro'nun yeni projesi belli oldu. Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone son filmi White Lies için bir kez daha Akademi ödüllü usta oyuncu Benicio Del Toro ile güçlerini birleştirecek. İkili daha önce 2012 yapımı dram-gerilim filmi Vahşiler'de birlikte çalışmışlardı.

    Stone tarafından yazılan ve yönetilen dram filmi, kendini bulmak için “şehvet dolu bir yolculuğa” çıkarak sorunlu evliliğini düzeltmeye çalışan bir adam olan Jack'in hikayesini anlatıyor. Üç kuşağın perspektifini yansıtan dram filmi, boşanmış bir ailenin çocuğunun izini sürüyor. Artık yetişkin olan Jack, şimdi kendi evliliğinde ve sorunlu oğluyla olan ilişkisinde ebeveynlerinin hatalarını tekrarlıyor. Kapana kısılmış hissettiği ve özgürlüğünü geri kazanmak istediği için çıktığı bu şehvet rotasında ilerleyen yolculuk ise onu kendinden daha da uzaklaştırarak bildiği her şeye daha da yabancılaştırıyor. Bu yolculukta hayatı kendisinden çok farklı olan bir kadınla tanıştıktan sonra Jack gerçekte kim olduğunu yeniden keşfetmeye başlar. Artık hayatta kesin bildiği yargıların altını sorgulamanın zamanı gelmiştir...

    2001 yılında Traffic filmindeki performansı ile Oscar ödülüne uzanan, 2004'te de 21 Gram filmindeki oyunculuğu ile yeniden adaylık kazanan Benicio Del Toro, son dönemin meşgul Hollywood yıldızlarından biri. Bu yıl içinde Sicario: Day of the Soldado ve Avengers: Infinity War'da (Avengers: Sonsuzluk Savaşı) karşımıza çıkan oyuncu, geçtiğimiz yıl da Star Wars: Son Jedi filminde boy göstermişti. Özetle Del Toro son dönemin büyük yapımlarının demirbaş oyuncularından biri! 

    Her zaman siyaseten düşünen bir yönetmen olan Stone, şu sıralar "The Untold History of The United States" ve "Guantanamo" gibi dizilerin yapımı ile meşgul. Stone’un beyaz perdede seyircilerle buluşan son yapımı olan Snowden ise gizli belgelerin halka açıklanmasını sağladığı için savaş suçlusu ilan edilen Edward Snowden’in hikayesini anlatan biyografik bir gerilim filmiydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top