Hesabım
    Venedik Film Festivali'nin Yıldızlarından "The Mountain"ın Posteri Geldi!

    Venedik Film Festivali'nde yarışan "The Mountain"ın posteri yayınlandı.

    Venedik Film Festivali'nin yıldızlarından The Mountain'ın posteri geldi. 29 Ağustos'ta başlayacak 75. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Ayı ödülü için yarışacak "The Mountain", ödülün iddialı adaylarından biri olarak öne çıkıyor.

    Locarno Uluslararası Film Festivali'nden ödül almanın yanı sıra Sundance ve SXSW gibi festivallerden de adaylıklar kazanan Amerikalı yönetmen Rick Alverson'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği film, duygusal bir yıkıma ışık tutuyor.

    Kendi yarattığı dünyada yaşayan, içe dönük bir yapıya sahip olan genç adam, annesinin ölümünün ardından bir arayışa girer. Genç adam bu süreçte bir beyin cerrahisi işlemi olan lobotomi dalındaki uygulamaları ile tanınan bir doktorla tanışır. Doktorun çalışmalarına katılan adam, çalışmalar ilerledikçe hastalar arasında bulunan batıda gelişmekte olan Yeni Çağ hareketlerinin karizmatik liderinin kızı ile kendisini özdeşleştirmeye başlar...

    Başrollerini yeni nesil X-Men'in genç Cyclops'u olarak öne çıkan, ardından Başlat filmi ile dikkatleri çeken Tye Sheridan ve usta oyuncu Jeff Goldblum'un üstlendiği dram filminin senaryosunda yönetmenle birlikte Dustin Guy Defa ve Colm O'Leary'nin imzası var. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top