Hesabım
    "İnanılmaz Aile 2" Yerli Gişenin Yıldızı!

    "İnanılmaz Aile 2" yerli box office listesinin zirvesine yerleşti.

    Türkiye gişe verilerine göre 24-26 Ağustos hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Zirvenin geçen haftaki sahibi "Siccin 5" bu hafta liderliğini kaybederken, geçtiğimiz hafta sonunda listenin yarısı yeni filmlerden oluştu.

    Bu haftanın gişe lideri vizyondaki ilk haftasını kutlayan, uzun süredir beklenen animasyon devam halkası İnanılmaz Aile 2 yer buldu. Animasyon severlerin gönlünde taht kuran ve animasyon türünün en başarılı örneklerinden biri olarak görülen 2004 yapımı İnanılmaz Aile'nin devam filmi yerli gişedeki açılışını 211.670 seyirci ile yaptı. Listenin 2. filmi ise yerli yapımların arasından çıktı. Youtube fenomenlerini bir araya getiren yerli komedi filmi Facia Üçlü ilk haftasında 107.472 kişi tarafından izlendi. Yerli yapımların hızı 3. sırada da kesilmedi. Başarılı yerli korku serisinin yeni devam halkası Siccin 5, 2.. hafta sonu kapanışını 87.973 seyirci ile yaptı.

    Listede ilk 3 geride kalırken, listenin seyri de yabancı yapımlara doğru evriliyor. 4. sıradaki film sualtı aksiyonu Meg: Derinlerdeki Dehşet oldu. Tarih öncesinden kalma dev bir köpek balığını uçsuz bucaksız okyanuslara salan aksiyon filmi 2. hafta sonunda 57.871 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin tam ortasındaki film ise aksiyon yapımı Adalet 2 oldu. Oscar ödüllü Denzel Washington'ı kariyerinin en sevilen rollerinden birine döndüren devam halkası ilk hafta sonunda 47.304 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. filmi de aksiyon türünden geldi. Hollywood'un aslarından Tom Cruise'u bir kez daha ikonik ajan Ethan Hunt rolüne döndüren devam halkası Mission: Impossible - Yansımalar 5. hafta sonu kapanışını 23.900 seyirci ile gerçekleştirdi. Serinin klasikleşen karakterleri ile yeni yüzlerini harmanlayan devam filmi 5 haftada toplam 8.598.169 TL kazanmış oldu. Listenin 7. sırası ile birlikte yerli yapımlar yeniden öne çıkıyor. Vizyondaki ilk hafta sonunu kutlayan yerli yapım İki İyi Çocuk, toplamda 6.626 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin son üçünü de bir yerli komedi filmi açtı. Benim Adım Osssman filmi açılışını 6.212 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında ise Amerikan kadın komedilerinin sevilen yüzü Amy Schumer'ı başrolüne yerleştiren Acayip Güzelim yer buldu. Özgüven konusunu mizahla harmanlayarak ele alan komedi filmi ilk hafta sonunda 5.355 seyirciyi sinemalara çekti. Listenin son sırasını Mayıs'ta vizyona girdiği halde seyircilerin beğenisini ve merakını cezbetmeye devam eden 4N1K 2 aldı. Yerli devam halkası 47. haftasında 4.974 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top