Hesabım
    Mick Jagger “The Burnt Orange Heresy” Kadrosunda!

    Gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. The Rolling Stones grubunun solisti, Altın Küre ödüllü müzisyen Mick Jagger filmin kadrosuna dahil oldu. Jagger filmde İngiliz bir sanat tüccarına hayat verecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda Altın Palmiye ödüllü “Kare”nin yıldızı Danimarkalı aktör Claes Bang¸ “The Night Manager” dizisiyle tanınan Elizabeth Debicki ve Oscar ödüllü usta oyuncu Christopher Walken yer alıyor. 2009 yapımı “The Double Hour” ile tanınan Giuseppe Capotondi yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoya “Basit Bir Plan”ın Oscar adayı senaristi Scott B. Smith imza atıyor. Filmin çekimlerine 24 Eylül’de İtalya’da başlanacak.

    Charles Willeford’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “The Burnt Orange Heresy”, karizmatik ve fazlasıyla hırslı sanat eleştirmeni James Figueras’a (Claes Bang) odaklanıyor. Figueras’ın kariyeri, münzevi sanatçı Jerome Debney (Christopher Walken) ile tanıştıktan sonra değişir. Çünkü Figueras’tan sanatçının bir başyapıtını çalması istenir. Figueras ve sevgilisi Berenice Hollis, (Elizabeth Debicki) sanatçıyla vakit geçirdikçe ne onun ne de kendi görevlerinin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top