Hesabım
    Bryan Cranston ve Kevin Hart’lı “The Upside” Vizyon Tarihini Aldı!

    "Can Dostum" yeniden uyarlaması "The Upside" sonunda beyaz perdeye geliyor.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren ancak Harvey Weinstein’ın cinsel taciz skandalı yüzünden zor günler geçiren Weinstein Company’nin vizyon takviminden kaldırdığı “The Upside” vizyon tarihine sonunda kavuştu. Altın Küre ve Emmy ödüllü Bryan Cranston ve komedi filmlerinin aranan yüzü Kevin Hart’ın başrollerinde yer aldığı film 11 Ocak 2019 tarihinde Amerika’da gösterime girecek.

    2011 yapımı Fransız filmi “Can Dostum”un yeniden uyarlaması olan “The Upside”ın oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Nicole Kidman, “The Good Wife” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Julianna Margulies, Golshifteh FarahaniAja Naomi King ve Tate Donovan gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise “Sihirbaz”, “Limit Yok” ve “Uyumsuz” filmleriyle tanınan Neil Burger geçiyor.

    Sağlık problemleri nedeniyle bir yardımcıya ihtiyaç duyan felçli zengin bir iş adamının iş için bulduğu kişiyle eğlenceli ve dramatik bir dostluk kurmasını anlatan Fransız yapımı “Can Dostum”un başrollerinde Francois Cluzet ve Omar Sy yer alıyordu. Yedi dalda César’a aday gösterilen ve Omar Sy’ın En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandığı film, tüm dünyada 426 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top