Hesabım
    "A Quiet Place 2" Yerli Vizyon Tarihini Aldı!

    "A Quiet Place 2" filminin yerli seyircilerle buluşma tarihi belli oldu.

    A Quiet Place 2 yerli vizyon tarihini aldı. Bu yıl gişede en yüksek karı elde eden ve 17 milyon dolarlık mütevazı bütçesine karşılık dünya çapında 213 milyon dolar elde etmeyi başaran korku filmi Sessiz Bir Yer'in devam halkası ülkemizde 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyonda olacak.

    The Office” dizisiyle tanıdığımız 3 Emmy adayı John Krasinski'nin yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği korku filminde Krasinski'nin yanı sıra Altın Küre ödüllü Emily BluntNoah Jupe ve Millicent Simmonds bulunuyordu. "Sessiz Bir Yer" güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesini anlatıyordu. Dört kişilik bir aile, sesle avlanan gizemli yaratıkların saldırısının ardından sessizlik içinde hayatlarını idame ettirmek zorunda kalıyordu.

    Geçtiğimiz haftalarda Deadline'a konuşan Krasinski, devam halkasının, ilk filmdeki ailenin yaşantısını anlatmaya devam etmektense hayat değiştiren saldırıdan sağ çıkan diğer kişilerin hayatlarına odaklanabileceğinin ipuçlarını verdi. "Filmle ilgili sevdiğim, filmi yaparken aklımın sürekli kaydığı nokta ateşin diğer ucundakilerin kimler olduğuydu. Filmdeki baba ateşi yaktığında uzaklardaki diğer ateşler de yanıyor. Bu insanlar nasıl hayatta kaldı? Filmdeki yaşlı adam nasıl hayatta kaldı?" diyen yönetmen, "İlk filmdeki karakterlerin yaşadığı ekstrem koşulların altında bunu ele almaya imkan yok. Aynı zaman diliminde başka bir yerde neler olduğunu görmek ilginç olurdu" diye konuştu.

    Filmin konusu şu an için belirsizliğini koruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top