Hesabım
    Çağan Irmak’ın Yeni Filmi “Bizi Hatırla”nın İlk Fragmanı Yayınlandı!

    Çağan Irmak imzalı "Bizi Hatırla"dan ilk fragman geldi.

    "Issız Adam", "Babam ve Oğlum", "Dedemin İnsanları", "Ulak" ve "Unutursam Fısılda" gibi filmlere imza atan Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak'ın merakla beklenen yeni sinema filmi “Bizi Hatırla”nın ilk fragmanı, 8. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda yayınlandı.

    Bol yıldızlı filmin oyuncu kadrosunda, Çağan Irmak'ın birden fazla projesinde yer verdiği Özge Özberk, komedinin de dramın da altından başarıyla kalkan usta oyuncu Altan Erkekli, komedinin sevilen yüzü Binnur Kaya, “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisinden hatırladığımız Sumru Yavrucuk ve Altın Portakal adaylığı bulunan Tolga Tekin gibi isimler yer alıyor. Bir baba oğul hikayesi anlatan dram filminin senaryosuna da yönetmen Çağan Irmak imza atıyor.

    Geçtiğimiz Mart ayında vizyona giren ve 67.167 kişi tarafından izlenen "Çocuklar Sana Emanet"ten sonra fazla ara vermeden beyaz perdelere geri dönen Çağan Irmak her filmiyle on binlerce seyirciye ulaşıyor. Başarılı yönetmenin şimdiye kadar en çok izlenen filmi 3.839.883 seyirci ile "Babam ve Oğlum" oldu.

    Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği “Bizi Hatırla” 23 Kasım tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top