Hesabım
    Ben Foster’lı “Medieval” Kadrosuna “Narnia Günlükleri” Transferi!

    William Moseley “Medieval” filminin kadrosuna katıldı.

    15. yüzyıl Çek savaş kahramanı Jan Zizka’yı konu alan biyografi filmi “Medieval” oyuncu kadrosunu genişletiyor. “Narnia Günlükleri” serisinin Peter’ı olarak tanınan İngiliz aktör William Moseley filmin kadrosuna dahil oldu.

    Gelmiş geçmiş en pahalı Çek filmi olacağı söylenen filmin oyuncu kadrosunda “3:10 Yuma”, “Hell or High Water” ve “Rehine” gibi filmlerle tanınan Ben Foster, iki Oscar ödüllü usta aktör Michael Caine, bu yıl “Gökdelen”de izlediğimiz Roland MollerTil Schweiger ve Sophie Lowe gibi isimler yer alıyor. Yönetmen ve senarist koltuğunda Çek sinemacı Petr Jákl otururken, filmin yapımcılığını “Başkanların Hizmetkarı”, “Kök” ve “Savaştan Sonra” filmlerinin yapımcısı Cassian Elwes üstleniyor.

    Günümüzde Çek Cumhuriyeti’nin milli kahramanı olarak görülen Jan Zizka, Töton Şövalyeleri’ne karşı mücadele ettiği Grunwald Muharebesi’ndeki ve Bohemya’daki iç savaşlardaki rolüyle tanınıyor. Filmde Zizka ve adamlarının kaderi, bir kadın varisin kaderiyle kesişiyor ve Çek halkının eşitliği için rakip bir kral ile mücadele başlıyor. Kadroya yeni dahil olan William Moseley filmde Jan’ın avcı kardeşi Jaroslav’ı oynayacak. Torak (Roland Moller) tarafından kaçırılan Jaroslav, Katherine (Sophie Lowe) karşılığında takas edilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top