Hesabım
    Kevin Hart'lı "Night School"dan Yeni Poster Var!

    Komedyen Kevin Hart'ı başrolüne yerleştiren "Night School"dan yeni poster geldi.

    Kevin Hart başrollü Night School'dan yeni poster var. Son birkaç yıldır sinema kariyerinde hızla yükselişe geçen, Merkezi İstihbarat ve Jumanji: Vahşi Orman gibi filmlerde izlediğimiz sempatik komedyen ile birlikte başarılı oyuncu Tiffany Haddish'i başrollerine yerleştiren yetişkin komedisi, bir adamın hayatını yeniden kurma çabasını mizahla harmanlıyor.

    Başarılı bir ızgara satıcısı, günün birinde hayatını değiştirme kararı alır. Hayattan daha fazlasını istediğini fark eden adam, bu konuda ilk adım olarak bir akşam okuluna yazılır. Amacı ise GED sertifikası alabilmek ve liseden mezun olabilmektir. Kendi sorunlarıyla boğuşmakta olan Kerry isimli bir kadının öğretmenliğini üstlendiği akşam okulu gerçekten hayat değiştirebilecek midir?...

    Komedyen Kevin Hart'ın yazdığı bir öyküden yola çıkan film seyircilerini bir kez daha lise koridorlarına geri döndürürken, filmin kadrosunda Taran Killam, Keith David, Anne Winters, Jacob Batalon, Mary Lynn Rajskub, Megalyn EchikunwokeBen Schwartz ve Rob Riggle gibi isimler de yer alıyor. 

    Yönetmen koltuğunda Girls Trip ile başarılı bir kadın komedisi örneğini beyaz perdeye kazandırmış olan Malcolm D. Lee'yi oturtan yetişkin komedisi "Night School" Amerika'da 28 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top