Hesabım
    Barry Jenkins’in Yeni Filmi “If Beale Street Could Talk”tan Yeni Fragman Geldi!

    Toronto Film Festivali’nde prömiyer yapan “If Beale Street Could Talk”un yeni fragmanı yayınlandı.

    2016 yılında yönettiği “Ay Işığı” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a layık görülen yönetmen Barry Jenkins’in yeni filmi “If Beale Street Could Talk”tan ilk uzun fragman yayınlandı.

    James Baldwin'in 1974 yılında yayınlanan romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda KiKi Layne, Stephan James, Teyonah Parris, Altın Küre adayı Regina King, Colman Domingo, Brian Tyree Henry, Dave Franco, “Deadpool”un Ajax'ı Ed Skrein, Michael Beach, Finn Wittrock, Aunjanue Ellis, “Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi”nde izlediğimiz Diego Luna, “Narcos”un yıldızı Pedro Pascal ve Emily Rios yer alıyor.

    19 yaşındaki Tish ve 22 yaşındaki Fonny birbirlerine çok aşık olan genç bir çifttir. Bu tutkulu aşk ikiliyi zorlu ailelerinden ve dış dünyanın acımasız yüzünden korumaktadır. İkili nişanlanır ve kısa süre sonra Tish hamile kalır. Çiftin önünde ailelerini planlamak ve huzurlu yıllar geçirmek için güzel bir fırsat vardır. Ancak günün birinde dünyaları tepetaklak olur. Fonny haksız yere Porto Rikolu bir kadın olan Victoria Rogers'a tecavüz etmekle suçlanmıştır. Şimdi Tish, ailesi ve avukatı, Tish'in karnındaki bebek doğmadan önce Fonny'i serbest bıraktıracak kanıtı bulmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

    “If Beale Street Could Talk” Amerika’da 30 Kasım’da vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top