Hesabım
    David Mackenzie “Outlaw King”in Süresini 20 Dakika Kısalttı!

    David Mackenzie imzalı “Outlaw King” kurgu odasına geri döndü.

    Yeryüzündeki Son Aşk”, “Yüksek Risk” ve “İki Eli Kanda” filmleri ile tanınan İskoç yönetmen David Mackenzie bu sene çektiği “Outlaw King”i Toronto Uluslararası Film Festivali’nde seyircilerle buluşturdu. Süresi 2 saat 17 dakika olan biyografik savaş filmi izleyenler tarafından fazla beğenilmedi. Festival seyircisinin hislerini anlayan yönetmen kurgu odasına geri dönmeye karar verdi. Bunun tamamen kendi kararı olduğunu söyleyen Mackenzie filmin süresini 20 dakika kadar kısalttı.

    Star Trek” serisinin Kaptan Kirk’ü ve “Wonder Woman”ın Steve Trevor’ı olarak tanıdığımız Emmy adayı aktör Chris Pine’ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Aaron Taylor-Johnson, “Lady Macbeth”in yıldızı Florence Pugh, “Game of Thrones”un Stannis Baratheon’ı Stephen DillaneBilly HowleTony CurranJames Cosmo ve Sam Spruell yer alıyor.

    14. yüzyılın İskoçyası’nda yaşanan gerçek bir hikayeyi konu alan "Outlaw King", İngiltere kralı I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında Robert the Bruce’un verdiği mücadelenin ve fedakarlıklarının hikayesini anlatıyor. Robert, 1300'lü yılların başlarında İskoç bağımsızlığı için İngiltere'ye karşı onurlu bir savaş verir. Bu mücadelesinin sonunda da İskoçya Kralı olmaya hak kazanır. Ancak I. Robert'ın gözü tahtta ve altında değildir. Olabilecek ağır sonuçlarına rağmen Robert İskoç tacını giydikten sonra bir grup hırslı askeri toplayarak acımasız krala ve onun dengesiz oğlu olan Galler Prensi’ne karşı savaşmaya başlar. Bruce kendisininkine oranla daha büyük ve daha iyi donanımlı olan işgalci İngiliz ordusunu yenmek için kurnazlığını ve cesaretini kullanmak zorundadır.

    “Outlaw King” 9 Kasım’da Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top