Hesabım
    Marvel’ın “The Eternals” Filmi Yönetmenini Buldu!

    “The Eternals”ın yönetmen koltuğuna Chloé Zhao oturacak.

    Marvel Sinematik Evreni’nin “Avengers 4” sonrası planları şekillenmeye devam ediyor. Kozmik varlıkları konu alacak “The Eternals” filminin yönetmeni açıklandı. 2015 yılında “Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar” ile ilk uzun metrajına imza atan ve bu yıl İstanbul Film Festivali’nin FIPRESCI Ödülü’nü kazanan “The Rider”ı yöneten Chloé Zhao filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    Jack Kirby tarafından 1976 yılında yaratılan “The Eternals”, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

    Her zaman olduğu gibi Marvel başkanı Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Matthias Schoenaerts ve Margot Robbie’li “Ruin” filmine imza atan Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo ikilisi kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi belli değil.

    “The Rider” ile büyük sükse yapan Çinli yönetmen Chloé Zhao bir süredir büyük film stüdyolarının radarındaydı. Hatta gelen bilgilere göre, Marvel yöneticileri Zhao ile yapılan görüşmede o kadar etkilenmişler ki, yönetmen başka bir projeyi kabul etmeden “The Eternals” için hemen harekete geçmişler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top