Hesabım
    Elton John Biyografisi "Rocketman"den İlk Teaser!

    Elton John'un hayatını temel alan "Rocketman"den ilk teaser videosu geldi.

    Rocketman filminden beklenen ilk video yayınlandı. Müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor.

     Filmde Bernie Taupin'i BAFTA ödüllü Jamie Bell canlandırırken, Elton John'un sevgilisi ve menajeri John Reid rolünde ise Game of Thrones'un merhum Robb Stark'ı Richard Madden bulunuyor. Elton John'un annesine ise “Jurassic World” serisiyle çıkış yakalayan Bryce Dallas Howard hayat verecek. Filmin yapımcılarının, filmde Elton John hakkında hiçbir karanlık tarafın anlatılmasından kaçınmadıkları ve bu nedenle 18 yaş üstü bir filmin ortaya çıkabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Bu nedenle film ilk +18 müzikal filmi olma niteliğini taşıyor.

    “Rocketman” tam anlamıyla bir biyografi olmayacak. Kurguya da yer bırakan film, Elton John'u şekillendiren yılları konu ediniyor. Ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan ve şöhretin getirileri ve bağımlılıkla mücadelesini kapsayacak olan filmin başrolünü “Kingsman” serisiyle tanınan genç oyuncu Taron Egerton üstleniyor.

    Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Rocketman" filmi ülkemizde 7 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top