Hesabım
    Yeni Nesil "Hellboy"dan Efsanevi Poster!

    "Hellboy"un yeni uyarlamasından ilk poster yayınlandı.

    Hellboy: Rise of the Blood Queen'den beklenen poster geldi. Bu kez, Naziler tarafından açılan bir portal ile cehennemden dünyamıza gelen kırmızı kahramanımız Hellboy'u Stranger Things'in Jim Hopper'ı olarak tanınan Amerikalı oyuncu David Harbour'un canlandıracağı yeniden çekimin yönetmen koltuğunu, senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği Cehenneme Bir Adım ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz Neil Marshall üstleniyor.

    Merakla beklenen yeni uyarlamada daha bir bebek iken cehennemden dünyaya geçiş yapan Hellboy'u evlatlığı olarak alan sevgi dolu Professor Trevor Bruttenholm nam-ı diğer Professor Broom'a ise Deadwood ve American Gods'tan tanıdığımız, Altın Küre ödüllü Ian McShane hayat verecek. Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu'nun kendisine yapılan lanet sonucu jaguara dönüşebilen dayanıklı askeri olan Binbaşı Ben Daimio rolünde ise Daniel Dae Kim karşımıza çıkacak.

    American Honey ile yıldızı parlayan genç oyuncu Sasha Lane'in artık çocuk sahibi olamayacaklarını öğrenen periler tarafından kaçırılarak kendi çocuklarıymış gibi büyüttükleri ve bu süreçte kimi güçler kazanmasına sebep oldukları Alice Monaghan'ı canlandıracağı yeni uyarlamada, filmin kötüsü olarak, Blood Queen rolünde Resident Evil ile doğaüstü güçlerden hiç de korkmadığını bizlere ispat etmiş olan Milla Jovovich yer alıyor. Blood Queen karakterinin çizgi romanlarda "Queen of Blood" olarak bilinen Nimue karakteri olup olmadığı henüz belirsizliğini koruyor. Kral Arthur dönemi karakteri Nimue Hellboy'u düşman Gruagach'a getirmek için diriltilmiş ve Hellboy onunla savaşmak için ölü bir şövalye ordusunu uyandırmıştı. Ancak Nimue yenildiğinde Hellboy'u da beraberinde cehenneme sürüklemişti.

    Filmin senaryosunu çizgi romanların yaratıcısı Mike Mignola ile birlikte Haunted yazarı Andrew Cosby ve Buffy The Vampire Slayer dizisinin senaristi Christopher Golden üstleniyor.

    Fantastik sinemanın sevilen yönetmenlerinden Oscar ödüllü Guillermo del Toro'nun vizyonuyla 2004'te başlayan 2 filmlik Hellboy serisinin başrolünde Ron Perlman yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top