Hesabım
    Yeni "Suicide Squad" Filmi James Gunn'a mı Emanet?

    Yeni "Suicide Squad" filminin senaristliği ve yönetmenliği için eski Marvel yönetmeni James Gunn'ın adı geçiyor.

    Suicide Squad 2 filmini James Gunn'ın çekeceği iddia edildi. Yönetmen koltuğunda Fury'den tanıdığımız David Ayer'in oturduğu ve DC Comics'in sevilen "kötülerini" bir araya getiren çizgi roman uyarlaması Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in yeni filminden gelişmeler var. Geçtiğimiz aylarda Marvel ile ilişiği kesilen yönetmenin Marvel'dan DC evrenine geçip geçmeyeceği şu an belirsiz. "Suicide Squad 2" filmi birebir bir devam halkasından çok karakterleri yeniden inşa eden bir film olacak.

    Dünya çapında 745 milyon dolar kazanan uyarlama filmin devam halkası için En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere 6 dalda Oscar adaylığı kazanan Hacksaw Ridge'in yönetmenliğini üstlenen Mel Gibson ve Karanlık Sular filminin yönetmeni Jaume Collet-Serra devam halkasının yönetmen koltuğunu üstlenmesi için düşünülen isimler arasında yer alıyordu ancak bunların hepsi dedikodu bazında kalmıştı. Son olarak 2017 yılının sonunda The Accountant'ın yönetmeni Gavin O’Connor ile devam halkası için anlaşmaya varılmıştı.

    Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni olan James Gunn geçtiğimiz aylarda, geçmişteki tartışmalı gönderileri yüzünden Marvel tarafından işten atılmıştı. "Galaksinin Koruyucuları" film ekibi oyuncularından Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Pom Klementieff, Michael RookerSean Gunn ve Dave Bautista'nın imza toplayıp bildiri yayınlaması bile ünlü yönetmenin tekrar işe alınmasını sağlayamadı.

    İlk filmde Margot Robbie'nin Harley Quinn, Will Smith'in Deadshoot, Joel Kinnaman'ın Rick Flagg, Jai Courtney'in Captain Boomerang, Cara Delevingne'ın Enchantress, Adewale Akinnuoye-Agbaje'nin Killer Croc, Adam Beach'in Slipknot, Jay Hernandez'in El Diablo ve Jared Leto'nun Joker rolüyle boy gösterdiği yapım ülkemizde de 956.70 seyirciye ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top