Hesabım
    Tiffany Haddish’li “Limited Partners” Kadrosunu Tamamladı!

    Komedi filmi “Limited Partners” oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı.

    Komedi filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Tiffany Haddish’in başrolünü üstlendiği komedi filmi “Limited Partners” oyuncu kadrosunu tamamladı. Filmin kadrosuna “I'm Dying Up Here” dizisinin yıldızı Ari Graynor, “The Chi”de oynayan Jacob Latimore, “Silicon Valley”de izlediğimiz Jimmy O. Yang, Karan Soni, Natasha RothwellJessica St. Clair ve Billy Porter dahil oldu.

    The Good Girl”, “Youth in Revolt” ve “Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün” gibi filmlerle tanınan Miguel Arteta’nın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda bu yıl “Instant Family”de izleyeceğimiz iki Altın Küre adayı Rose Byrne ve 2002 yapımı “Frida” filmindeki performansıyla Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen Salma Hayek yer alıyor. Filmin senaryosuna ise Sam Pitman ve Adam Cole-Kelly ikilisi imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmde Tiffany Haddish ve Rose Byrne, başarılı bir şirket kuran iki yakın arkadaşı oynuyor. Şirket için büyük bir satın alma teklifi geldiğinde ikili arasındaki bağ test edilmeye başlıyor.

    “Limited Partners” Amerika’da 28 Haziran 2019’da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top