Hesabım
    Kevin Hart’lı Komedi “Co-Parenting”i Chris Rock Yönetecek!

    Komedi filmi "Co-Parenting"in yönetmenliğini Chris Rock üstlenecek.

    Bu sene gişe fatihi “Night School”da boy gösteren komedi filmlerinin aranan yüzü Kevin Hart’ın başrolünü üstlendiği komedi filmi “Co-Parenting” yönetmenini bulmuş olabilir. Son olarak 2014 yılında “Top Five” ile kamera arkasına geçen dört Emmy ödüllü yönetmen, senarist ve oyuncu Chris Rock filmin yönetmenliğini üstlenmek için Universal ile görüşmelere başladı.

    Başrol Hart ve yönetmen Rock’ın özgün fikrinden yola çıkan filmin senaryosuna ABC dizisi “Black-ish” ile tanınan Yamara Taylor imza atıyor. Filmde Kevin Hart eşi CEO olarak çalıştığı için evde çocuklara bakan ve evi çekip çeviren bir babayı oynayacak. Ailenin geçimini sağlayan kadın, adamı terk etmeye karar verdiğinde adam kendini büyük bir karışıklık içinde bulur. Eski çift acı bir boşanma yaşayacak ve çocukların velayeti için savaş verecektir.

    Filmin yapımcı kadrosunda ise 2016 yapımı “Roots” mini dizisiyle Emmy’e aday gösterilen Will Packer, yönetmen Rock, başrol Hart, “Patrondan Kurtulma Sanatı” filmleriyle tanınan John Cheng, Carli Haney ve “Girls Trip”in yürütücü yapımcısı James Lopez yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top