Hesabım
    "Ayı Paddington 3" İçin Hazırlıklar Başladı!

    "Ayı Paddington 3" filminin hazırlıklarına başlandığı resmi olarak duyuruldu.

    Paddington 3'ün hazırlıkları başlarken, heves kıran bir haber de geldi. Bugün herkesin sevdiği, reçel tutkunu ayıcık Paddington'ın cephesinden hem iyi hem de potansiyel olarak kötü haberler var. Collider'dan gelen haberlere göre "Ayı Paddington 3" için hazırlıklar başladı ancak serinin hayranlarını endişelendirecek bir haber de beraberinde geldi.

    Projeden bahseden yapımcı David Heyman, serinin 3. filmi için hazırlık aşamasında olduklarını belirtti. Ancak serinin ilk iki filminde yönetmen koltuğuna oturan ve senaryoda kalem sallayan Paul King'in bu kez yönetmen koltuğuna oturamayabileceğini de ekledi.

    "Paul King'in üçüncü filmi yöneteceğini sanmıyorum. İlk ikisini yaptı. Onunla başka bir projede çalışıyoruz. O çok özel biri. Üçüncü filmi geliştirme aşamasındayız henüz. Elimizde daha bir senaryo yok, hala üzerinde çalıştığımız bir taslağımız var." diyen yapımcı, Paul King'in yönetmen olarak olmasa da projede yer aldığının altını çizdi. "Onun projede yer almasını istiyorum çünkü çok önemli bir etkisi var. Ama filmi yöneteceğini sanmıyorum. Elimizdeki fikir üzerinde çalıştı. Simon Farnaby ve Mark Burton'la bir fikir geliştirdiler ve üzerinde çalışacaklar. Senaryo yazıldığı zaman da Paul gelip üzerinden geçecek. Paul birlikte çalışmak için müthiş bir partner. Çok destekleyici ve işbirlikçi." dedi. 

    Paddington film serisi, dünya çapında 35 milyondan fazla kopya satmış, 40'tan fazla dile çevrilmiş ve dünyanın dört bir yanındaki çocukların ve yetişkinlerin hayal gücünü yakalayan İngiliz yazar Michael Bond'un uluslararası çapta hayranlık uyandıran çocuk serisinden beyaz perdeye uyarlanıyor. Serinin ilk filmi Paddington 2015 yılında vizyona girmiş ve 55 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişelerde 268 milyon dolar kazanmıştı. Serinin bu yılın başlarında gelen devam halkası Paddington 2 ise dünya çapında toplam 226,8 milyon dolar elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top