Hesabım
    Rachel Weisz ve Colin Firth’lü “The Mercy”den Yeni Fragman!

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan "The Mercy" filminden yeni fragman geldi.

    2006 yılında “Arka Bahçe” ile Oscar kazanan Rachel Weisz ve 2010 yapımı “Zoraki Kral”ın Oscar ödüllü yıldızı Colin Firth’ün başrollerini paylaştığı drama filmi “The Mercy”nin yeni fragmanı yayınlandı.

    Başrol ikilisine filmde Altın Küre adaylığı bulunan David Thewlis, Emmy ödüllü Mark Gatiss, Jonathan Bailey, Tim Downie, Andrew BuchanGenevieve Gaunt ve Adrian Schiller gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü “Her Şeyin Teorisi” filmiyle tanınan James Marsh üstleniyor.

    1968–1969 tarihleri arasında düzenlenen ve dünya çevresinde ilk solo yelken yarışı olan Sunday Times Golden Globe yarışı, trajik bir olaya sahne olmuştu. Batmakta olan işini kurtarmanın yolunu yarışı kazanmak ve para ödülünü almakta gören Crowhurst, yarışta kestirmeden gitmek için bir plan yapmıştı. Yolculuğun erken safhalarında zorluklarla karşılaşan iş adamı, yanlış rotalar bildirerek, dünya çevresinde tam bir dönüşü tamamlamadan bitiş noktasına ulaşmaya çalıştı. Gizlice rotasını terk eden Crowhurst'ün ardında bıraktığı kanıtlar, okyanusta tek başına kalmanın onu delirttiği ve intihara sürüklediği yönünde olmuştu.

    “The Mercy” 30 Kasım’da Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top