Hesabım
    Aaron Sorkin’in Yeni Filmi “The Trial of the Chicago 7” Kadrosunu Genişletiyor!

    Yükselen yıldız Jonathan Majors "The Trial of the Chicago 7" filminin kadrosuna dahil oldu.

    Birkaç İyi Adam”, “Sosyal Ağ” ve “Kazanma Sanatı” gibi unutulmaz filmlerin senaryolarına imza attıktan sonra geçtiğimiz sene yönetmenliğine merak salan ve “Molly's Game” için ilk kez kamera arkasına geçen Oscar ödüllü Aaron Sorkin’in ikinci yönetmenlik denemesi “The Trial of the Chicago 7” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Vahşiler” ve “White Boy Rick” filmlerinde boy gösteren Jonathan Majors filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    “The Trial of the Chicago 7”, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor. Duruşma ülkeyi şaşkına çevirmiş ve ABD hükümetini zayıflatmayı amaçlayan kargaşa ile ilgili bir tartışma yaratmıştı. Jonathan Majors ile anlaşma sağlanırsa aktör sanıklar arasında en kötü muameleyi gören Bobby Seale’ı oynayacak. Seale'ın yasal bir temsilci tutmasına izin verilmemiş ve sanık duruşma boyunca elleri bağlı ve ağzı tıkalı bir şekilde beklemişti.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Abbie Hoffman rolünde “Borat”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Sacha Baron Cohen ve Tom Hayden rolünde “Her Şeyin Teorisi” ile Oscar ve Altın Küre kazanan Eddie Redmayne yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top