Hesabım
    Yerli Savaş Filmi "Börü"nün Yeni Fragmanı Burada!

    Yerli savaş filmimiz "Börü"den yeni bir fragman geldi.

    Fenomen diziden beyaz perdeye taşınan Börü'den yeni fragman var. Geçtiğimiz Şubat ayında yayın hayatına başlayan ve 60 dakikalık 6 bölümüyle kısa sürede fenomen olan "Börü" dizisinden beyaz perdeye uyarlanan savaş filmi, 2016 yılının en çok izlenen filmi Dağ 2'nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Alper Çağlar'ın imzasını taşıyor. Filmin yapımını da yapımcıları Alper Çağlar (Çağlararts) ile Doruk Acar (Insignia Films) üstleniyor. Sinema filmi, serinin finali işlevini üstleniyor.

    Börü, Polis Özel Harekat'ının en seçkin, sıcak savaş timidir. 34-50 telsiz kodlu ekip, elit askerlerin bir araya gelmesi ile oluşur ve altından kalkamayacağı görev yoktur. Vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanlar, kumpasların ve düşmanın kim olduğunun belli olmadığı gölge savaşında vatanlarını korumak için canlarını ortaya koymaya hazırdır. Film de bu tarihin yazılışını değiştiren kahramanların hikayelerini konu ediniyor. Ekip, Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. Bir yandan terör örgütleri ile ülke savunması için durmaksızın mücadele edilirken, bir yandan da ülke ve Börü yönetime sızan örgütlerce tehdit ediliyor.

    Filmin oyuncu kadrosu da bir hayli zengin. Kiraz Mevsimi dizisinin yakışıklısı, filmde Kaya Ülgen'i canlandıran Serkan Çayoğlu, "Dağ 2"nin Batur Altınbilek'i, "Börü" dizisinde asi ve dikbaşlı Turan Kara'ya hayat veren Emir Benderlioğlu, "Dağ 2"nin Arif'i, "Börü"nün dahisi Kemal Boratav'ı canlandıran Murat Arkın, Barbaros Çepni karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ahmet Pınar, Börü'nün gözü, kulağı ve istihbaratından sorumlu TEM görevlisi Tolga'ya hayat veren yakışıklı oyuncu Can Nergis, usta oyuncu Zafer Algöz, ilk beyaz perde macerasına atılan Alkan Demirlek ve usta oyuncu Mesut Akusta gibi isimler yer alıyor.

    Merakla beklenen epik savaş filmi "Börü", 28 Aralık tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top