Hesabım
    Jordan Peele İmzalı “Us”tan Lupita Nyong’o Karesi Geldi!

    Korku filmi “Us”tan yeni kareler gelmeye devam ediyor.

    4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Kapan” ile geçtiğimiz sene ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan Jordan Peele’in merakla beklenen yeni korku filmi “Us”tan yeni bir kare görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde eden harikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    Film, çocuklarını da yanlarına alarak, arkadaşlarıyla birlikte gevşemek ve rahatlamak için Kuzey Kaliforniya'daki yazlıklarına giden Adelaide ve Gabe çiftine odaklanıyor. Ancak hava karardıktan sonra gelen birkaç davetsiz misafir ile birlikte ailenin huzuru kaybolur, yerini gerginlik ve kaos alır.

    “Us” ülkemizde 15 Mart’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top